Zomer aktieVoor de aankomende zomer hebben wij van CatPalace een speciale zomer-aktie gemaakt want de voorraad moet plaatsmaken voor de nieuwe modellen. Er komen ca. 45 modellen in de aanbieding welke op 15 mei van start gaat, voor tijdsduur van slechts vijf weken. Hoe eerder je reageert hoe hoger de korting en hoe meer keuze er is want we werken met het wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe. We beginnen met een zomer-aktie-korting van 60% voor de eerste 10 modellen!

 

Week 15-22 mei een zomer-aktie-korting van 60% voor alle orders in die week

Week 22-29 mei een zomer-aktie-korting van 55% voor alle orders in die week

Week 29-05 juni een zomer-aktie-korting van 50% voor alle orders in die week

Week 05-12 juni een zomer-aktie-korting van 45% voor alle orders in die week

Week 12-19 juni een zomer-aktie-korting van 40% voor alle orders in die week

 

Als het model niet kan worden direct meegenomen kan worden, maken we een voorstel om dat tegen de lopende verzendkosten kosten te doen. Dit kan op afspraak of in combinatie met andere leveringen in dezelfde route (hetgeen natuurlijk resulteerd in lagere lagere verzendkosten).

De modellen worden compleet opgebouwd en afgeleverd. Dit is belangrijk omdat een kattenmeubel naar onze visie niet gammel mag zijn en al helemaal niet mag kunnen omvallen.

De hoge korting kan alleen worden gegeven, wanneer u een bezoek heeft gebracht aan onze showroom. Graag ontvangen wij u via een gemaakte zodat wij er zeker van kunnen zijn dat er iemand aanwezig is die het bezoek kan begeleiden. Bestellingen voor het maken van een model op maat vallen alleen onder deze zomer-aktie als de bestelling ook door ons is bevestigd en de nodige grondstoffen en materialen daadwerkelijk aanwezig zijn of aanwezig kunnen zijn.

Als u zelf geen gebruik maakt van deze aktie maar wel iemand anders tipt, stellen wij een tip-bonus ter beschikking. Als u iemand weet die graag hiervan gebruik wilt maken, zend ons dan een mail naar info@catpalace.nl (met de gevens zoals wie en wat) dan krijg de tipgever een ZMA-kode van ons die dan aan de geinteresseerde kan worden doorgegeven. Per tip is dat een eigen unieke kode.